Μάθετε τα νέα μας

Μείνετε συντονισμένοι!

Μια μεγάλη συμφωνία για τα JOHN NOA και την EIFRON!

Τα καινοτόμα συμπληρώματα διατροφής JOHN NOA προχώρησαν σε μια μεγάλη συμφωνία και συνεργασία για την διανομή τους στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές χώρες του εξωτερικού με την καταξιωμένη φαρμακευτική εταιρία EIFRON S.A. με έδρα την Θεσσαλονίκη

Eifron Launches Avemar

Η εταιρία Eifron έχοντας μια επιτυχημένη πορεία στον χώρο των ιατροτεχνολογικών προϊόντων στην Ελλάδα, ανοίγει σήμερα ένα νέο κεφάλαιο. Γίνεται σύμμαχος του ασθενή με καρκίνο προσφέροντας μια επιλογή που θα τον ενισχύσει σε διαφορετικά επίπεδα.

Η Eifron λανσάρει το AVEMAR®, ένα Διαιτητικό Τρόφιμο για Ειδικούς Ιατρικούς Σκοπούς για ασθενείς με καρκίνο . Μαζί με την Ελλάδα, το AVEMAR® αντιπροσωπεύεται πλέον σε 15 χώρες παγκοσμίως και θα είναι το μοναδικό της κατηγορίας του που θα συνοδεύεται από πάνω από 100 μελέτες με περισσότερες από 30 από αυτές να είναι δημοσιευμένες στο PUBMED.


Οι Στόχοι μας

Στην Eifron εστιάζουμε στην εύρεση τρόπων κάλυψης σημαντικών ιατρικών αναγκών οι οποίες παραμένουν ανικανοποίητες.

Αυτό το καταφέρνουμε προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες σε ασθενείς, στους θεραπευτικούς τομείς που γνωρίζουμε καλύτερα.

Θα είμαστε ένας πολύτιμος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών για τους πελάτες μας γιατί πασχίζουμε με επιμονή να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους.

Πρωτοποριακό πνεύμα

Ένα πρωτοποριακό πνεύμα. Μια συνεργατική φύση. Και οι πόροι και η ικανότητα να φέρνουν την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην αγορά.

espa 2014-2020

Γίνε μέλος της οικογένειας

Θέλουμε η Eifron να αποτελεί ένα συναρπαστικό χώρο, όπου οι εργαζόμενοι της να μπορούν να πραγματοποιούν τις επαγγελματικές φιλοδοξίες τους.

Πρωτοποριακή εξυπηρέτηση πελατών. Σε κάθε επίπεδο.

Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, όλα τα ονόματα προϊόντων που εμφανίζονται σε αυτό την ιστοσελίδα είναι εμπορικά σήματα που ανήκουν ή έχουν παραχωρηθεί στην Eifron ή την θυγατρική της Eifron D.O.O. Δεν επιτρέπεται η χρήση οποιουδήποτε εμπορικού σήματος ή εμπορικής ονομασίας, που σχετίζεται με την Eifron και υπάρχει σε αυτό το site, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της εταιρείας, με εξαίρεση την αναγνώριση του προϊόντος ή των υπηρεσιών της εταιρείας.
© 2024 Eifron. All Rights Reserved. Developed by CreativeDays