espa 2014-2020

Μέλος του ΣΕΙΒ [Ανακοινωση]


Ο Σύνδεσμος ξεκινά στο 1986 που η οικονομική κατάσταση της χώρας ήταν δύσκολη. Οι αλλεπάλληλες υποτιμήσεις του εθνικού νομίσματος και η μεγάλη ρευστότητα των συναλλαγματικών ισοτιμιών εκείνη την εποχή, είχε φέρει σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση τις εισαγωγικές εταιρίες, που είχαν συμβόλαια σταθερής δραχμικής αξίας με το δημόσιο.

Μία ομάδα περίπου 30 εταιριών αυτού του χώρου, που διακινούσαν κυρίως Αναλυτικές Συσκευές Χημείου και Έρευνας, αποφάσισαν να ιδρύσουν ένα σύλλογο για να αντιμετωπίσουν την κατάσταση από κοινού. Έτσι ιδρύθηκε ο «Πανελλήνιος Σύλλογος Προμηθευτών Επιστημονικών Συσκευών & Ιατρικών Μηχανημάτων (ΠΑΝ.ΣΠΕΣΙΜ)», ο οποίος επρόκειτο να παίξει ένα πολύ σημαντικό ρόλο στον ευρύτερο κλαδικό χώρο.

Στα χρόνια που επακολούθησαν ο αριθμός των μελών, αυξήθηκε σημαντικά, γιατί γύρω από τον Σύνδεσμο συνασπίστηκαν όλες οι μεγάλες ελληνικές και πολυεθνικές εταιρίες, που έχουν γραφεία στην Ελλάδα, χωρίς να παύσει να είναι σημαντική η παρουσία και μικρότερων εταιριών.

Στην σημερινή δομή του Συνδέσμου, με βάση τα δεδομένα της παγκόσμιας αγοράς, ο αριθμός των εταιριών μελών, που διακινούν ιατρικό εξοπλισμό είναι ο μεγαλύτερος στον Σύνδεσμο.

Ο Σύνδεσμος, σήμερα που μιλάμε, φέρει την επωνυμία: Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Ιατρικών & Βιοτεχνολογικών Προϊόντων (ΣΕΙΒ). Ο Σύνδεσμος είτε με το παλιό, είτε με το τωρινό του όνομα, ήταν παρών σε όλα τα σημαντικά γεγονότα του κλάδου, όπως πχ στις διαπραγματεύσεις και στις διαδικασίες διακανονισμού των χρεών των νοσοκομείων προς τους προμηθευτές, τα έτη 1997, 2001 και 2004.

Είναι ο επίσημος συνομιλητής του κλάδου με όλους τους κρατικούς φορείς, όπως τα Υπουργεία Υγείας, Ανάπτυξης / Εμπορίου, Οικονομικών, ΕΟΦ, ΑΕΙ κλπ.


Οι Στόχοι μας

Στην Eifron εστιάζουμε στην εύρεση τρόπων κάλυψης σημαντικών ιατρικών αναγκών οι οποίες παραμένουν ανικανοποίητες.

Αυτό το καταφέρνουμε προσφέροντας προϊόντα και υπηρεσίες σε ασθενείς, στους θεραπευτικούς τομείς που γνωρίζουμε καλύτερα.

Θα είμαστε ένας πολύτιμος πάροχος προϊόντων και υπηρεσιών για τους πελάτες μας γιατί πασχίζουμε με επιμονή να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες τους.

Πρωτοποριακό πνεύμα

Ένα πρωτοποριακό πνεύμα. Μια συνεργατική φύση. Και οι πόροι και η ικανότητα να φέρνουν την βελτίωση της ποιότητας ζωής στην αγορά.

Γίνε μέλος της οικογένειας

Θέλουμε η Eifron να αποτελεί ένα συναρπαστικό χώρο, όπου οι εργαζόμενοι της να μπορούν να πραγματοποιούν τις επαγγελματικές φιλοδοξίες τους.

Πρωτοποριακή εξυπηρέτηση πελατών. Σε κάθε επίπεδο.

Εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, όλα τα ονόματα προϊόντων που εμφανίζονται σε αυτό την ιστοσελίδα είναι εμπορικά σήματα που ανήκουν ή έχουν παραχωρηθεί στην Eifron ή την θυγατρική της Eifron D.O.O. Δεν επιτρέπεται η χρήση οποιουδήποτε εμπορικού σήματος ή εμπορικής ονομασίας, που σχετίζεται με την Eifron και υπάρχει σε αυτό το site, χωρίς την προηγούμενη έγγραφη άδεια της εταιρείας, με εξαίρεση την αναγνώριση του προϊόντος ή των υπηρεσιών της εταιρείας.
© 2020 Eifron. All Rights Reserved. Developed by CreativeDays